F.A.D. DJ – A Therapy Of Trance [10.03.2018]

Nu puţine sunt cazurile în care un cuplu, deşi partenerii au aceeaşi dorinţă pentru stabilitate, intimitate şi dorinţă spre evoluţie, nu reuşesc să atingă un standard necesar de comunicare şi astfel se ajunge în situaţia de a vorbi limbi diferite, în loc să îşi dezvolte inteligenţa emoţională pentru a deveni (mai) empatici cu nevoile lor şi ale partenerului.

Subiectul este vast, dar o componentă esenţială la baza fiecărei relaţii este comunicarea şi cum anume o folosim pentru a ne face înţeleşi…sau nu.

Ca un mic exerciţiu, încearcă să îţi imaginezi partenerul actual cu situaţia voastră actuală. Apoi vizualizează-te alături de el în scene semnificative pentru tine şi realizează dacă ai cu adevărat încredere în ceea ce aţi construit împreună şi dacă îţi imputerniceşti cu adevărat partenerul cu o cantitate de respect şi dragoste necesare unei relaţii sănătoase.

Este bine de ştiut că indiferent dacă relaţia este pe termen scurt sau lung, nereuşită sau reuşită, reprezintă cât consideri tu că meriţi la momentul respectiv şi, dacă eşti încă acolo, este pentru că mai ai ceva de învăţat.

Pentru a ne uşura existenţa, putem să ne punem întrebările de genul: „Cu ce lecţie a intrat acest om în viaţa mea? Ce calităţi admir eu la el? Ce încearcă el/ea prin acel comportament să îmi spună despre mine?”

Tracklist:

Spencer Brown Feat. Rachel K. Collier – Always Do You (Oliver Smith Extended Mix).mp3
Alex Immersion – Elysium (Original Mix).mp3
Nick Coles & Dan Whitfield Ft. Katherine Amy – In Silence (Extended Mix).mp3
Yan Space Feat. Christian Burns – Planet Earth.mp3
Alexey Litunov Feat. Kate Angel – See You Again (Original Mix).mp3
Bethany Marie, Thoba – Cold (Denis Kenzo Remix).mp3
DRYM Jennifer Rene Smile.mp3 <<<BONUS TRACK>>>
Alex Believe – Blind Feelings (Chronosapien Remix) (Feat. Roxy Charming).mp3
Abstract Vision & Elite Electronic – Renewal (Extended Mix).mp3
Tycoos – Living A Dream (Original Mix).mp3
Aly & Fila, Ana Criado – All Heaven (Extended Mix).mp3
Abide – Empty (Original Mix).mp3

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.