Samsung GALAXY S9 și GALAXY S9 Plus – care sunt prețurile pentru Europa

Samsung GALAXY S9 și GALAXY S9 Plus – care sunt prețurile pentru Europa

Aș spune că avem mai toate detaliile pentru Samsung GALAXY S9 și S9 Plus, de la specificații, design și până la…, prețurile de raft. Mâine, Samsung doar va confirma ceea ce se discută la bursa zvonurilor de săptămâni bune. 

Evan Blass este cunoscut pentru ponturile sale, iar acum a dat și prețurile pentru S9 și S9 Plus – în linie cu așteptările mele.

  1. Samsung GALAXY S9 – 841 euro;
  2. Samsung GALAXY S9 Plus – 997 euro. 

Samsung GALAXY Note8 a debutat la 999 euro și aș spune că S9 și S9 Plus cu hardware actualizat nu aveau cum să fie cu mult mai ieftine. Aș vrea să nu trag nicio concluzie, dar nu am cum să nu spun cât de sus au urcat flagship-urile Samsung. Presupun că grosul vânzărilor în etapa inițială se face prin intermediul operatorilor de telefonie mobilă (fidelizare / prelungire de contract, portare etc).

Plus că persoanele ce nu se grăbesc le vor putea cumpăra peste jumătate de an la costuri și cu 1000 de lei mai mici, așa s-a întâmplat cu S8 și S8 Plus.

Rămâne de văzut cât persoane sunt interesate să cumpere cel mai nou vârf de gamă al Samsung de de la debut. Motivația în a-i face să treacă de pe S8, S8 Plus sau Note8 spre S9 și S9 Plus mi se pare modestă. Trebuie doar să fii fan al sud-coreenilor, va avea o cameră mai bună, dar nu va face minuni față de flagship-urile lui 2017. Asta pentru că am văzut că accentul se pune pe capacitățile foto și video.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.