Dum. mai 19th, 2019

G-Eazy, Afrojack și Jessie J vin la Neversea 2019

G-Eazy, rapper-ul american cunoscut pentru hitul „Him & I” lansat cu Halsey, va concerta pentru prima oară în România în cadrul Neversea 2019. În lineup-ul festivalului au fost confirmați și Afrojack, Jessie J și Steve Aoki.

G-Eazy, rapper-ul american cunoscut pentru hitul „Him & I” lansat cu Halsey, va concerta pentru prima oară în România în cadrul Neversea 2019. În lineup-ul festivalului au fost confirmați și Afrojack, Jessie J și Steve Aoki.

Rapper-ul american G-Eazy, pe numele real Gerald Earl Gillum, a ajuns în atenția publicului în 2014, odată cu lansarea albumului „These Things Happen”,. Discul a urcat până pe poziția a treia în topul american Billboard 200, fiind certificat cu platină în SUA pentru vânzări ce au depășit un milion de exemplare.

În 2015 a apărut albumul „When It’s Dark Out”, ce a inclus hitul „Me, Myself & I”, înregistrat în colaborare cu Bebe Rexha. Single-ul s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare doar în SUA, fiind totodată inclus pe soundtrack-ul jocului video NBA 2K17. Pe acest material se regăsec și piesele „Order More”, „Drifting” și „Some Kind of Drug”.

Cel de-al treilea material de studio, „The Beautiful & Damned”, a apărut în decembrie 2017. Materialul despică vechea triadă sex, droguri și rock ‘n’ roll.

Cu acest album, G-Eazy a reușit să urce din nou pe poziția a treia în topul Billboard 200. LP-ul a inclus, de asemenea, hitul său cu Halsey, „Him & I„, certificat de două ori cu platină în SUA și Australia și cu aur în UK.

DJ-ul olandez Afrojack revine în România la doar un an de la concertul susținut în cadrul Untold Festival 2018. Cunoscut pentru colaborările cu David Guetta, Mike Brown și Madonna, acesta a fost headliner-ul unor reputate festivaluri, precum Tomorrowland, Ultra Music Festival și Coachella. Din repertoriul său fac parte hituri precum „Turn Up The Speakers”, cu Martin Garrix, și „Hey Mama”, cu David Guetta, Nicki Minaj și Bebe Rexha.

Jessie J revine și ea în România la doar un an de la concertul susținut în cadrul festivalului Electric Castle. Artista britanică a început să cânte pe scenă de la 11 ani, la această vârstă obținând un rol în musical-ul „Whistle Down the Wind”.

A ajuns în atenția publicului în 2010, odată cu lansarea single-ului de debut „Do It Like a Dude”. A urmat hitul „Price Tag„, care a urcat pe prima poziție în topurile a 19 țări. Pe albumul ei de debut, „Who You Are” (2011), s-au regăsit și alte melodii cu priză a public, precum „Nobody’s Perfect”, „Domino” și „Laserlight”.

Artista are în discografie încă alte trei albume de studio: „Alive” (2013), „Sweet Talker” (2014) și „R.O.S.E.” (2018).  Cel mai recent material atinge punctual teme precum: trezirea la realitate („Realizations„), obsesii („Obsessions„), relații intime („Sex„) și puterea („Empowerment„). Materialul a produs single-uile: „Real Deal„, „Think About That„, „Not My Ex” și „Queen”.

Neversea 2019 va avea loc în perioada 4-7 iulie 2019, în Constanța. Cea de-a treia ediție a festivalului Neversea se anunță a fi una incendiară. Cele 10.000 de bilete la preț special s-au vândut în doar 24 de ore, fanii putând cumpăra acum abonamente și fără a se înregistra pe site-ul festivalului.